Vágólapra másolva!
A spanyol DT magazin novemberi számának címlapján a Barcelona kapusa, Víctor Valdés és felesége, Yolanda Cardona látható. A párról több szexis fotó is készült, a modellként dolgozó Yolanda és az eddig többnyire stoplis cipőben és kapuskesztyűben mutatkozó ura is levette a ruhadarabok nagy részét.

A lap egy interjút is készített a négyszeres Zamora-díjas kapussal, aki elmondta, hogy nem számít nagy divatőrültnek, de a bőrdzsekikért odavan.

Valdés azt is elárulta, nem kell túl nagy jelentőséget tulajdonítani annak, hogy a Barca-Real meccsek feszült hangulatban zajlanak, ettől még a madridiak spanyol játékosaival ugyanolyan jó a viszony, ha a válogatottban találkoznak.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=cKslNP6oQYStDI22


A Barcelona kapusa a vereségek után Bob Marley zenéjével próbálja nyugtatni magát, Andres Iniestára pedig, akit még a La Masia akadémián ismert meg, úgy tekint mint a testvérére. Valdésnek korábbi edzőjéről, Frank Rijkaardról a türelem, jelenlegi mesteréről, Pep Guardioláról a tanár, csapattársáról, Lionel Messiről az utánozhatatlan, a Real Madrid portugál klasszisáról, Cristiano Ronaldóról pedig a tehetség szó jutott eszébe.