Vágólapra másolva!
Nyolcadik mérkőzését is megnyerte hazai pályán a Győri ETO a labdarúgó NB I-ben, miután 3-2-re verte a Lombard FC Pápát.

Labdarúgó NB I, 15. forduló:
Győri ETO FC - Lombard Pápa Termál FC 3-2 (2-0)
Győr, 3000 néző, V: Kassai
Győr: Stevanovic - Takács Á., Djordjevic, Stanisic, Szabó O. - Pilibaitis - Trajkovic, Ji-Paraná (Tokody 78.) - Dudás (Windecker 85.), Ahjupera, Dinjar (Koltai 58.)
Pápa: Szűcs L. - Tóth G., Rodenbücher (Germán 85.), Totadze, Présinger - Horváth L., Ganugrava (Szabó Z. 66.) - Lovrencsics, Maric, Németh M. (Puri 70.) - Ferenczi
gólszerzők: Ahjupera (26.), Trajkovic (42.), Koltai (62.), illetve Ferenczi (66., 11-esből), Lovrencsics (79.)
sárga lap: Pilibaitis (52.), Takács Á. (65.), Stevanovic (85.), Trajkovic (92.), illetve Ganugrava (28.), Horváth L. (53.), Tóth G. (90.), Totadze (92.)

A mérkőzés egyperces gyászszünettel kezdődött a vasárnap éjszaka elhunyt egyetlen magyar aranylabdás, Albert Flórián tiszteletére.

Az első félidőben inkább a Pápa irányította a meccset, mégis a Győr szerzett vezetést egy szöglet után Ahjupera révén, majd a szünet előtt Trajkovic növelte kettőre az előnyt.

A második félidőben úgy tűnt, hogy a csereként beállt Koltai eldöntötte a meccset a góljával, ám előbb Ferenczi tizenegyesével szépítettek a bátran játszó vendégek, majd Lovrencsics találatával feljöttek egy gólra, és a 86. percben Ferenczi közeli fejesét hatalmas bravúrral kellett kitornásznia Stevanovicnak, hogy ne legyen döntetlen a meccs.

A Győri ETO ezzel mind a nyolc hazai bajnokiját megnyerte eddig a szezonban, a Pápa pedig, amióta Bene Ferenc irányítja, mind a két meccsén jól játszva veszített 3-2-re, legutóbb otthon, a Videotontól kapott ki a Lombard.