Vágólapra másolva!
Számos nagy helyzetet hagyott ki, és végül gól nélküli döntetlent játszott a Vasas otthonában az éllovas Debrecen a labdarúgó OTP Bank Liga 16. fordulójának vasárnapi játéknapján.

OTP Bank Liga, 16. forduló:
Vasas-Híd - DVSC-TEVA 0-0
Illovszky-stadion, 1500 néző
v.: Szilasi
Vasas: Ilizi - Pranjic, Gáspár, Kovács I G., Casal - Mehmedagic, Farkas I B. - Hudson-Odoi, Bárányos (Beliczky, 71.), Dajic (Ferkó, 81.) - Simic (Bakos, 92.).
DVSC: Novakovic - Nagy Z., Simac, Mészáros, Korhut - Rezes (Yannick, 71.), Bódi (S. Nikolic, 63.), Varga J., Bouadla - Szakály P., Coulibaly.
sárga lap: Bárányos (61.), Farkas I B. (65.)

Lendületes mezőnyjátékkal kezdődött a meccs, és a helyzetekre sem kellett sokáig várni. Eleinte a Vasasnak volt több nagy lehetősége, majd a Debrecen hagyott ki óriási ziccereket, tehát izgalmakban nem volt hiány, de gólt a szünetig egyik csapat sem szerzett.

A második játékrészben továbbra is sok helyzetet láthattak a hősiesen fagyoskodó nézők, és mivel a játékosok egyre feszültebbek voltak, egyre több szabálytalanságot is. A DVSC ebben a félidőben is sok nagy lehetőséget hagyott kihasználatlanul, a Vasas a vége felé már leginkább a védekezésre koncentrált, és ezt sikerrel tette, mert a listavezető kénytelen volt beérni egy 0-0-s döntetlennel.