Vágólapra másolva!
David Beckham szerint a Manchester City hiába vezet meggyőző fölénnyel a Premier League-ben, nem lesz képes megnyerni a bajnokságot. Az angol klasszis a Galaxyval Ázsiában és Ausztráliában túrázik, három mérkőzésen lép pályára, melyek vélhetőleg utolsó meccsei lesznek az együttesben.

"Nem hiszem, hogy van esélye a Citynek" - idézte Beckhamet a Mirror internetes kiadása. "Öt ponttal vezetnek, jó csapatuk van ebben az idényben, és vannak jó játékosaik, de az MU-nak több tapasztalata van, ők tudják, hogy kell megnyerni a PL-t" - nyilatkozta az Indonéziában tartózkodó focista.

A 36 éves középpályás és csapata szerdán az indonéz válogatottal játszik Jakartában, majd két nappal később a Fülöp-szigetek nemzeti együttesével találkozik Manilában. Végül december 6-án az ausztrál Melbourne Victory otthonában lép pályára.

Beckham öt idényre szóló szerződése most jár le a Los Angeles Galaxynál, és még nem döntötte el ugyan, hol folytatja a pályafutását, többször utalt arra, hogy szívesen visszatérne Európába, azaz könnyen lehet, hogy a rajongók most láthatják utoljára a Galaxy mezében futballozni.

Bár a játékos korábban tagadta, hogy tárgyalnának, a brit Daily Mail pénteki információja szerint David Beckham másfél éves szerződést köt a francia Paris Saint-Germainnel.