Vágólapra másolva!
Harry Redknapp hosszasan méltatta Gareth Bale-t, miután a szélső góljaival a Tottenham 2-0-ra győzött a Norwich City otthonában, ezzel megerősítette harmadik helyét a Premier League-ben. A menedzser szerint Bale fizetését csak a Barcelona, a Real Madrid vagy a Manchester City tudná kifizetni.

Jelenleg hét pont a Tottenham hátránya a Premier League-ben éllovas manchesteri csapatok mögött, ám van egy elmaradt mérkőzése. A negyedik Chelsea-vel szemben ugyanakkor négypontos előnyre tett szert Redknapp csapata.

Mindezt nagy mértékben Gareth Bale-nek köszönhetik: a balszélső kedd este középen játszott, és ő lőtte a mérkőzés mindkét gólját. Jövő héten indul az átigazolási időszak, Redknapp azonban foggal-körömmel ragaszkodik a walesihez: "Természetesen nem adjuk el. Ha azt akarnánk, már megtettük volna, de csak a Barcelona, a Real Madrid vagy a Manchester City tudná megvenni, és biztosítani a fizetését."

"Ma szabad mozgásteret adtam neki a pályán, sokszor bement az üres területekre, és ha lendületből vezeti az ellenfélre a labdát, akkor verhetetlen" - folytatta Redknapp. "Csodás játékos, olykor megállíthatatlan, és remek srác. Semmiféle felhajtás nincs körülötte, ő egyszerűen nem olyan."

Bale-t a meccsen megtalálták az ellenfél szurkolói, főleg az első félidőben, mikor a norwichi ultrák előtt játszott. "Nem volt szép tőlük. Nem is akarok erről beszélni, beteges dolgok ezek" - mondta Redknapp. Bale viszont nem mondott semmit: a második félidőben két góllal felelt a provokációkra.

Norwich - Tottenham 0-2