Vágólapra másolva!
José Mourinho, a Real Madrid labdarúgócsapatának vezetőedzője nem akar játékosokat venni a téli átigazolási időszakban, ugyanakkor azt sem szeretné, ha a jelenlegi keretből bárki is távozna.

"A hozzáállásommal a futballisták és a klub vezetése is tisztában van" - fogalmazott hétfőn a portugál szakember. "Ugyanazokkal a játékosokkal akarom befejezni a szezont, akikkel elkezdtem, s ezt világosan közöltem minden érintettel."

Az elmúlt hetekben felvetődött, hogy a kevesebb lehetőséghez jutó labdarúgók, így a spanyol válogatott Raul Albiol, valamint a középpályás Esteban Granero is Angliába igazolhat a Primera División listavezetőjétől. Ráadásul a pletykák szerint az argentin Gonzalo Higuaínért és a francia Karim Benzemáért a Chelsea érdeklődik.

A spanyol Király-kupában címvédő Real Madrid a sorozat nyolcaddöntőjében a Málagával találkozik, az első összecsapásra kedd este kerül sor. Ha a királyi gárda továbbjut, akkor a legjobb nyolc között valószínűleg az ősi rivális FC Barcelona lesz az ellenfele, amely szerdán hazai környezetben játssza nyolcaddöntős párharcának első mérkőzését az Osasuna ellen.