Vágólapra másolva!
Francia lapértesülés szerint a Paris Saint-Germain leigazolja a brazil Patót, ha az AC Milan megszerzi Carlos Tévezt, a Manchester City argentin labdarúgóját.

A l'Equipe című sportnapilap úgy tudja, hogy a fővárosi klub katari tulajdonosainak ötvenmillió eurót kellene letenniük az asztalra, ha meg akarnák szerezni a milánóiaktól Patót. A 22 éves brazil futballistának csak két és fél év múlva jár le a szerződése.

Az újság leszögezi, hogy a manőver egyelőre kérdéses, ám hozzáteszi, hogy a PSG-nek nem sürgős az ügy, hiszen az európai kupákban nem szerepel. A dolog júniusban lesz fontos, ha a csapat kiharcolja a BL-szereplés jogát. A PSG Pato mellett Kakát is szeretné megszerezni a Real Madridtól, de korábban Pato azt nyilatkozta, hogy szeretne maradni a Milanban, Iker Casillas, a Real kapusa pedig a saját Facebook-oldalán azt írta: Kaká azt mondta neki, hogy marad Madridban.

Közben a Milannews.it arról számolt be, hogy Adriano Galliani, a Milan alelnöke csütörtökön újabb, az előzőnél jóval előnyösebb ajánlatot tett a ManCitynek Tévezért, aki már ki is nézett magának egy 250 négyzetméteres házat Milánóban.