Vágólapra másolva!
Biztos, hogy budapesti helyszínen játssza majd hazai mérkőzéseit a Ferencváros labdarúgócsapata, amíg az új stadiont építik.

"Olyanok voltunk, mint két westernhős" - így szerezték vissza McCabe-től a Fradi-stadiont

Springer Miklós, az FTC elnökségi tagja a Digi Sport Reggeli Start című adásában elmondta, hogy az első jelölt a Puskás-stadion, ha addig nem kezdik el bontani. "Ezenkívül még esetleg az MTK-pályáról, a csepeli stadionról, a Honvéd-pályáról és a Latorca utcáról lehet szó" - mondta Springer, majd hozzátette, hogy szerinte a Hidegkuti-stadion közelsége, megközelíthetősége és befogadóképessége alapján is ideális megoldás lenne abban az esetben, ha a Puskás-stadiont lebontanák.

Springer Miklós beszélt arról is, hogy hosszú évek után azok a marketingjogok is visszakerülhetnek a zöld-fehér egyesület tulajdonába, amelyeket eddig Várszegi Gábor cége birtokolt, de kiemelte, hogy az ezekről folytatott tárgyalásokból egy forduló még hátravan. "Korábban Várszegiék Kevin McCabe-től és az egyesülettől is csillagászati árat kértek a marketingjogokért. Az új sporttörvény szerint ezekkel az egyesület rendelkezhet, ezért most a jogok, beleértve a honlap üzemeltetését és a 100 százalék Fradit is, nem kevés összegért, de normális áron juthatnak vissza a Ferencvároshoz" - jelentette ki Springer.