Vágólapra másolva!
Bár a klub hivatalos honlapja szerint hatvan percig nagyszerűen játszott a Videoton labdarúgócsapata a Dinamo Kijev ellen, az ukrán együttes az utolsó félórában ötöt vágott a magyar bajnoknak.

Eredmény, Impact-kupa, a döntőbe jutásért
Videoton - Dinamo Kijev 0-5 (0-0)
Marbella, 100 néző
Videoton: Bozovic - Brachi (Gyurcsó, 63.), Vinícius, Caneira (Aposztopulosz, 77.), Jeff Silva (Szolnoki, 63.) - Filipe Oliveira (Abosi, 87.), Mitrovic (Vasiljevic, 74.), Tóth B. (Polonkai, 65.), Kovács I. (Gosztonyi, 63.), Walter Lee (Torghelle, 63.) - Nikolics (Evandro, 74.)
Dinamo Kijev: Sovkovszkij - Betao, Hacseridi (Escobar, 75.), Leandro Almeida, Danilo Silva (Huszev, 68.) - Haruna (Ribalka, 46.), Harmas (Alijev, 25.), Ninkovic (Sevcsenko, 46.), Mehmedi (Correa, 46.) - Jarmolenko (Milevszkij, 46.), Ideye (Dudu, 46.).
gól: Betao (61.), Sevcsenko (72.), Milevszkij (80.), Dudu (84.), Escobar (86.)

A Vidi.hu tudósítása szerint az első félidőben mindössze egy helyzetet lehetett feljegyezni, azt is a Videoton hagyta ki: Brachi 19 méterről alig tekert kapu mellé egy szabadrúgást.

A mérkőzés második félidejében aztán pályára léptek a Dinamo sztárjai, érkezett Dudu, Milevszkij és Sevcsenko, rajtuk kívül még Betao és Escobar talált be, kialakítva ezzel az 5-0-s végeredményt.

Azt egyelőre nem tudni, hogy szombaton játszik-e a csapat a harmadik helyét, a négyes torna másik elődöntője ugyanis elmaradt, miután az ukrán Dnipro Dnipropetrovsk -nem állt ki a lengyel KS Cracovia ellen.

Amennyiben a torna szervezői kizárják az ukránokat, elképzelhető, a Videoton játék nélkül lesz bronzérmes.