Vágólapra másolva!
A Videoton labdarúgócsapata 1-0-s vereséget szenvedett a CSZKA Moszkvától a marbellai felkészülési mérkőzésen, holott jobban játszott BL-nyolcaddöntős ellenfelénél - írja a Vidi.hu.

Paulo Sousa magyar bajnoki címvédő csapata több mint egyenrangú ellenfele volt az orosz bajnokság negyedik helyén álló moszkvai együttesnek, amely Mussa 16. percben szerzett góljával nyert. A mérkőzést a helyszínen tekintette meg a Real Madrid portugál edzője, José Mourinho is, ugyanis a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében a spanyol együttes a CSZKA csapatával játszik.

Forrás: Vidi.hu

Paulo Sousa elégedett vol a Videoton teljesítményével. "A mérkőzés előtt azt vártam a csapattól, hogy fegyelmezetten védekezzen. Aztán, miután elkezdődött a meccs, valami teljesen mást láttam, mint amire számítottam. Agilisak voltunk, és már rögtön a találkozó elején több nagy gólhelyzetünk is volt. Azt mondhatom, hogy a mérkőzés nagy részében mi irányítottuk a játékot, ez pedig egy olyan csapat ellen óriási teljesítmény, amely a Bajnokok Ligája 16 legjobb együttese között van. Az oroszok gólja után egyenlíteni is tudtunk, de sajnos a partjelző lest intett. Ennek ellenére nagyon elégedett vagyok, és azt gondolom, hogy a vereségnél mindenképpen jobb eredményt érdemeltünk volna" - mondta a Videoton edzője a klub honlapján.

Az ellenfél vezetőedzője, Leonyid Szluckij egyetértett Sousával: "Ez volt az idei második felkészülési mérkőzésünk. Az első 20 percben még fölényben voltunk, a folytatásban viszont fölénk kerekedett a Videoton, és többször is csak kapusunk bravúrjainak köszönhetően nem kaptunk gólt. Őszintén mondom, nem udvariasságból, de a Videoton a mai mérkőzésen megérdemelt volna legalább egy döntetlent."