Vágólapra másolva!
Várhatóan hétfőn hivatalosan is bejelenti az Anzsi Mahacskala labdarúgócsapata, hogy szerződést bont Jurij Krasznozsan vezetőedzővel. Az utódjelöltek között Guus Hiddink mellett máris felbukkant egy ismerős, az angol válogatottól távozó Fabio Capello neve.

Kitartóan ássák válogatottjuk sírját az angolok

Az Ntv.ru az Interfax hírügynökségre hivatkozva már kész tényként közölte Krasznozsan menesztését, de a klub alelnöke, German Csisztyakov még csupán annyit mondott, a klub átszervezés előtt áll.

Alan Szozijev, a dagesztáni klub decemberben kinevezett ügyvezető igazgatója már távozott, valószínű, erre a sorsra jut a korábban bundavádakkal illetett egykori Lokomotiv-edző Krasznozsan is, aki decemberben öt évre kötelezte el magát.

Az utódjelöltek között van ismét a holland Guus Hiddink, akivel komoly tárgyalásokat folytatott már tavaly is a klub, ám a szakember állítólag évi 15 millió eurót szeretett volna kapni, az Anzsi azonban maximum 9 milliót adott volna.

Ugyancsak jelöltként tartja számon a helyi média Fabio Capellót, aki a héten távozott az angol válogatott éléről. Capello tavaly novemberben már járt Moszkvában, de amikor esetleges oroszországi munkavállalásáról faggatták, azt mondta, őt az orosz balett jobban érdekli, mint a helyi futball.