Vágólapra másolva!
Nem tette túl magát a nehézsúlyú David Haye azon, hogy Dereck Chisora nekiesett a Klicsko elleni meccs után. Haye-t állkapcsa eltörésével fenyegette brit honfitársa a tévében, kettejük fizikai összecsapásakor pedig Haye szerint nem maradt más választása, és ma már el sem menne arra a sajtóeseményre.

Egy televíziós műsorban beszélt a február 18-i, Dereck Chisora és közte kirobbant incidensről a korábbi nehézsúlyú és cirkálósúlyú világbajnok David Haye: "Odajött hozzám, odanyomta az öklét a képembe, mégis mit tehettem volna? Rövidre kellett zárnom a dolgot. Nézzék meg a felvételeket, egyszerűen nem volt választásom. Állhattam volna leengedett kezekkel, hagyva, hogy megüssön, belém rúgjon, vagy leköpjön."

"A csóka azt mondta a nemzeti tévében, hogy meg akar verni, el akarja törni az állkapcsomat. Miért ne védeném meg magam? Nem célom, hogy Dereck Chisorával harcoljak, sem a szorítóban, sem azon kívül. Mindhárom utóbbi meccsét elveszítette" - mondta Haye, aki Chisora vádjaira is reagált, mely szerint egy üveggel ütötte őt meg: "Igen, ott volt a kezemben egy üveg limonádé, de nem az üveggel ütöttem meg, hanem az öklömmel. Lehetett volna egy mobiltelefon, vagy egy hot-dog is a kezemben. Ha visszapörgethetnénk az időt, inkább el sem mennék arra a sajtóeseményre."