Vágólapra másolva!
A címvédő Videoton a vendég Kaposvár felett aratott kétgólos győzelemmel kezdte a tavaszt a labdarúgó NB I 18. fordulójában.

Eredmények, tabella, góllövőlista

Videoton FC - Kaposvári Rákóczi 2-0 (0-0)
Székesfehérvár, 3423 néző, V: Berger
Videoton: Bozovic - Szolnoki, Vinicius, Vaskó, Hector (Gyurcsó a szünetben) - Oliveira (Jeff Silva 81.), Sándor, Tóth B., Walter - Torghelle, Nikolics (Mitrovic 72.)
Kaposvár: Hajduch - Okuka, Zsók, Graszl K., Jánvári - Gujic, Horváth T. (Sedlak 78.), Balázs, Hegedűs, Safaric (Kovács O. 68.) - Grumic (Haruna 79.)
gól: Nikolics (67.), Sedlak (öngól 90.)
kiállítva: Jánvári (73.)
sárga lap: Vinicius (36.), illetve Jánvári (63., 73.), Grumic (75.)

A sárga lapos eltiltások miatt meghatározó játékosait nélkülöző Videoton felforgatott szerkezettel vette fel a küzdelmet a Kaposvár ellen és az első negyedórában nem is találta igazán a ritmust, bár így is irányított. Az első helyzet a vendégek előtt adódott, Balázs találta el a kapufát Bozovic ügyetlenkedése után. A félidő derekán felpörgette a ritmust a Videoton, ezzel együtt is a vendégek játékában volt több gólveszély.

A második játékrész nagy vendéghelyzettel indult, majd leginkább a mezőnyben küzdöttek a felek. A Fehérvár háromvédős játékra állt át és a támadófutball a 67. percben eredményre vezetett: Nikolics szerzett vezetést a Vidinek. A Rákóczi pontszerzésre irányuló reményei végképp elvesztek, amikor Jánvári második sárga lapja után idő előtt mehetett zuhanyozni. Az emberelőnnyel aztán élt a hazai csapat, egy kapufa után újabb gólt szerzett, s megérdemelten nyert.