Vágólapra másolva!
Kiborult Détári Lajos, a Fradi edzője, miután csapata gól nélküli döntetlent játszott a Honvéddal. Az ellenfél játékát borzasztónak, a negyedik bíró tevékenységét felháborítónak nevezte, és egy-egy kiállítást és büntetőt is számon kér.

Kapura sem lőtt, de pontot szerzett a Honvéd a Fradi ellen

"Megvoltak a helyzeteink, úgyhogy csak gratulálhatok a csapatnak" - kezdte értékelését a SportTV-nek Détári. "Az ellenfél azért jött, hogy ásson egy bunkert a kapuja elé, talán még kapura lövése sem volt, és így el tudott vinni egy pontot. Ez borzasztó, általában a futballt két csapat játssza, itt az egyik nem akart futballozni."

"A bírókkal meg ne foglalkozzunk, mert az felháborító, hogy itt, a Fradi-pályán a négyes számú bíró állandóan velem foglalkozik, azt nézi, hogy én mit csinálok. Hol láttunk olyat, hogy egy (Alex) Fergusot, egy (Arsene) Wengert, vagy akárkit minden percben a negyedik bíró rendreutasít?" - utalt a Manchester Unitednél, illetve az Arsenalnál dolgozó kollégáira. "Várjunk már egy pillanatra, azért itt vannak szabályok is, ha egy edzőnek bármikor van észrevétele, hadd tegye szóvá."

Détári hozzátette: egy-két jelenetet visszanézne, mert szerinte egy kiállítást és egy tizenegyest sem adtak meg csapata javára.