Vágólapra másolva!
A féléves kihagyás helyett a visszavonulást választotta a Diego Maradona által irányított Al Wasl kapusa, akit 17 meccsre tiltottak el egy incidens miatt.

Majed Nasser az Egyesült Arab Emirátusok kupájában az Al Ahli elleni 1-0-s vereség után veszítette el a fejét, és az egymást köszöntő játékosok sűrűjében hátulról fejbe verte az ellenfél edzőjét.

"Elismerem, hogy hibásan cselekedtem, és elveszítettem az önuralmamat, de az ellenfél edzője folyamatosan provokált a meccs alatt" - fogalmazott közleményében a korábban a válogatottságig is eljutó kapus.

A kapus ezzel együtt bejelentette visszavonulását. "Elfogadom a fegyelmi bizottság döntést, de azt gondolom, hogy a büntetés minden várakozást felülmúlt, egy eltúlzott és durva határozat, ami elég ahhoz, hogy véget vessen a pályafutásomnak. Nem akarok a csapatom terhére lenni, és akadályozni társaimat a sikerhez vezető úton. Mindig csak jót kaptam a klubtól, minden lépésemet támogatta. Az eltiltásom árát nem szabad velük megfizettetni."

Maradona korábban elfogadhatatlannak nevezte játékosa viselkedését, ugyanakkor azt ígérte, fellebbezni fognak az eltiltás ellen.

A klubnál megerősítették Nasser visszavonulását, de jelezték, mindent meg fognak tenni, hogy lebeszéljék erről.

http://www.youtube.com/v/Lu-6BRlNFRY?version=3&hl=hu_HU