Vágólapra másolva!
A Juventus elleni 2-0-s bajnoki vereség Claudio Ranieri állásába került az Internazionalénál. Az edző utóda átmenetileg Andrea Stramaccioni, az utánpótláscsapat trénere lett.

Ranierivel valóságos mélyrepülést produkált az Inter: január 25-től február 26-ig nyolc tétmeccsen hét vereség mellett egyetlen döntetlenre volt képes. Azóta kiesett a Bajnokok Ligájából, a Serie A-ban pedig legyőzte a Chievót, de hazai pályán ikszelt a Cataniával és az Atalantával, majd simán elbukta a Juventus elleni rangadót. Massimo Moratti elnök néhány órával Ranieri menesztése előtt korábban még azt nyilatkozta, hogy a szezon végéig ő vezetheti a csapatot.

Andrea Stramaccioni közben az Inter primavera csapatával megnyerte az utánpótlás BL-jének számító NextGen Seriest, a döntőben tizenegyesekkel verve az Ajaxot. A fiatal szakember a szezon végéig kapott megbízást.

Az Interrel hírbe hozták az utóbbi hetekben Walter Mazzarit és Francesco Guidolint, de a Napoli és az Udinese edzője is leszögezte, hogy maradni akar a klubjánál. A legújabb jelölt a Chelsea-től menesztett André Villas-Boas, de ő csak a következő szezonban venné át a csapat irányítását.