Vágólapra másolva!
A Bayern játékosainak kellett szétválasztaniuk Arjen Robbent és Franck Ribéryt a Real elleni meccs félidejében az öltözőben. Egy olyan szabadrúgáson vesztek össze, amit végül Kroos a sorfalba lőtt, a történteket még a visszavágó előtt elfelejtik - írta a német Sport Bild.

Összeverekedett egymással a Bayern München két klasszisa, Robben és Ribéry a Real Madrid elleni meccs szünetében. A vita tárgyát egy első félidő végi szabadrúgás képezte, amelyről nem tudták eldönteni, melyikük végezze el.

Robbenék már a pályán is hevesen vitatkoztak, az öltözőben aztán verekedni is kezdtek, ám a csapattársak szétválasztották őket. A Bayern végül 2-1-re megnyerte a meccset, de másnap még mindig érződött a feszültség, a vezetők pedig hívatták a két játékost, hogy számoljanak be az incidensről, majd egy rögtönzött csapatgyűlést tartottak.

Robben nyilatkozik a meccs után

Végül semmilyen következménye nem lett a balhénak, a csapatnál úgy határoztak, félre kell tenni a kicsinyes vitákat és minél előbb el kell felejteni az egészet, hogy a Real Madrid elleni visszavágóra koncentrálhassanak a játékosok.

És mi lett a kérdéses szabadrúgás sorsa? Toni Kroos a sorfalba lőtte.

Egy hónappal ezelőtt a Hertha elleni meccsen is ők hárman álltak oda egy szabadrúgáshoz, akkor Ribéry és Kroos kő, papír, olló játékkal döntötte el, hogy ki rúgja el a labdát, Ribéry papírja nyert Kroos kövével szemben.

http://www.youtube.com/embed/Jm3b8UJS0dQ