Vágólapra másolva!
A tavaly a döntőt is levezénylő Kassai Viktor lesz a bíró a Real Madrid-Bayern München BL-elődöntő szerda esti visszavágóján.

Itt senki nem fog szeretni - interjú Kassai Viktor játékvezetővel

A legmagasabban jegyzett magyar bíró az idei sorozatban legutóbb a Milan-Arsenal nyolcaddöntőt vezette, az őszi csoportmeccseken pedig három mérkőzést is rábízott az UEFA.

A Bayernnek is vezetett már meccset az idényben, akkor a müncheniek 2-0-ra verték a Manchester Cityt. A mostani párharc első meccsén a Bayern hazai pályán 2-1-es előnyt szerzett a visszavágóra, ami szerdán 20.45-kor kezdődik a Santiago Bernabéu Stadionban.

Kassai partjelzői Ring György és Erős Gábor lesznek, emellett Vad II István, Bognár Tamás és Fábián Mihály segítik még a munkáját.

A magyar stábnak vélhetően nem lesz könnyű dolga Madridban, hiszen a hazaiak részéről - mások mellett - Pepe körül gyakorta elszabadulnak az indulatok, Cristiano Ronaldo előszeretettel dobja fel magát a tizenhatoson belül (is), José Mourinho pedig nagymestere a játékvezetők nyomás alatt tartásának. A Bayern sem feltétlenül lesz könnyű partner Kassai számára, Robben és Ribéry például egymással verekedtek össze az első meccs szünetében.