Vágólapra másolva!
Nagyon gyenge játékkal hazai pályán szenvedett 2-0-s vereséget a Ferencváros a Pápa ellen a labdarúgó NB I szombati játéknapján. Kubatov Gábor klubelnök elnézést kért a szurkolóktól, Orosz Pál, az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója a Bikknek úgy nyilatkozott, a Siófok elleni találkozó belépőit a játékosok fizetik, a nézők ingyen mehetnek be a stadionba.

Kínos zakó után nevetgélő fradisták - videó

"Elnézést kérek mindenkitől, akik a mai meccsre kilátogattak, vagy televízión keresztül nézték, és az életükből egy és fél órát elpocsékoltak. Elnézést szeretnék kérni a szurkolóinktól és azoktól a gyerekektől, akik a mai délelőtt, a Fradi zöld-fehér mezében a Népligetben kihajtották szívüket, lelküket értünk, és ma ezt látták. Elnézést szeretnék kérni az ultráinktól, akik végig a csapat mellett álltak, elnézést szeretnék kérni az idősektől, akik évtizedek óta járnak ide, az Üllői úti stadionba, mert a mai nap méltatlan volt a FTC 113 éves hagyományaihoz. Elnézést szeretnék kérni az összes sport- és futballrajongótól, mert ez a mai teljesítmény egyszerűen értékelhetetlen!" - írta Kubatov Gábor, az FTC elnöke a találkozó utáni szokásos Facebook-bejegyzésében.

Miután a szurkolók egy része a mérkőzlésen hátat fordított a pályának, a klub úgy érzi, ki kell engesztelni őket.

Forrás: MTI/Földi Imre
Kubatov Gábor, az FTC elnöke

"Ez a teljesítmény megengedhetetlen, méltatlan az FTC múltjához és legendáihoz" - nyilatkozta a Blikknek Orosz Pál, az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója. "A csapat úgy tudná kiengesztelni a drukkereket, ha szombaton legyőzné az Újpestet. Mindenesetre az utolsó hazai mérkőzésünkre, a Siófok elleni találkozóra szurkolói kártyával ingyen jöhetnek be a nézők. A bevételkiesést pedig a focistáknak kell majd kifizetniük."