Vágólapra másolva!
A vasárnapi Videoton-Győr rangadó nem múlt el verekedés nélkül, a meccsről hazafelé tartó fehérvári drukkereket győriek támadták meg, és miután bántalmazták őket, elvették a sáljaikat.

A police.hu tudósítása szerint rablás miatt indult büntetőeljárás öt győri focidrukkerrel szemben, akik a vasárnapi, 2-1-es hazai sikert hozó meccs után három fehérvári fiatalembert támadtak meg.

Az elkövetőket a bejelentést követő néhány percben megtalálták a nyomozók.

Az adatgyűjtéseket követően kiderült, a három Vidi drukker hazafele tartott, amikor két panelház közötti füves területen beléjük kötöttek, majd a rajtuk lévő Videoton-sálakat követelték tőlük. Mivel ezt megtagadták, mindhármukat bántalmazták. Egyiküket hasba rúgták, a másikat állon ütötték, míg a harmadikat orrba vágták, majd mindegyiküktől elvették a sálat, és egy Volkswagennel elhajtottak a helyszínről.

A civil ruhás nyomozók nem sokkal a bejelentés után észrevették a városból kifele tartó Volkswagent, mellyel a szurkolók megpróbáltak elmenekülni, de nem jártak sikerrel.

A két 28 éves, két 32 éves, valamint egy 30 éves férfi közül ketten nem tettek vallomást, míg hárman tagadták a bűncselekmény elkövetését.

Kihallgatásukat követően mindegyiküket bűnügyi őrizetbe vették a rendőrök és kezdeményezik előzetes letartóztatásukat.