Vágólapra másolva!
Az Újpest gól nélküli döntetlent ért el az Európa Liga-indulást érő negyedik helyért küzdő Kecskemét otthonában a labdarúgó NB I 29. fordulójának pénteki nyitómérkőzésén.

NB I, 29. forduló:
Kecskeméti TE - Újpest FC 0-0
Kecskemét, Széktói Stadion, 3000 néző, v.: Vad II.
Kecskemét: Antal - Koszó, Balogh B., Varga, Mohl - Bori (Pekár, 64.), Litsingi, Savic, Cukic (Hegedűs, 87.) - Lencse, Tököli (Bertus, 74.)
Újpest: Balajcza - Litauszki, Mihajlovic, Lipták, Pollák - Kiss, Eninful, Balogh (Nikon, 64.), Vasiljevic, Remili - Zamostny (Nagy, 57.)
sárga lap: Savic (89.), Mohl (90.), illetve Kiss (56.), Mihajlovic (69.)

A mérkőzés ötödik percében Lencse már a második gólhelyzetét hagyta ki. Az első félidő további részében is a KTE játszott mezőnyfölényben, azonban a lehetőségeit rendre kihagyta.

A folytatásban a szezon egyik legjobb KTE-játékosa, Lencse a meccs legnagyobb helyzetét is elpuskázta, amikor 6-7 méterről magasan a kapu fölé lőtte a labdát. A második félidő nagy része eseménytelen mezőnyjátékkal telt el.

Az EL-indulást jelentő negyedik helyen a Budapest Honvéd áll 43 ponttal, a Kecskemétnek 42 pontja van, viszont a kispestiek még két meccset játszanak, a KTE pedig már csak egyet.