Vágólapra másolva!
A Videoton Nemanja Nikolics duplájával legyőzte a vendég Pápát a labdarúgó OTP Bank Liga 29. fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén, ezzel gyakorlatilag ezüstérmesnek tekinthető, miután a harmadik helyezett Győrnek már csak matematikai esélye maradt a második hely megszerzésére.

NB I, 29. forduló:
Videoton FC - Lombard Pápa Termál FC 2-0 (0-0)
Székesfehérvár, 3412 néző
v.: Radványi
Videoton: Bozovic - Szolnoki, Caneira, Vinicius (Vaskó, 42.), Hector - Mitrovic, Sándor Gy. (Oliveira, 68.) - Gyurcsó (Torghelle, 79.), Kovács I., Walter Lee - Nikolics.
Pápa: Szűcs L. - Nagy S., Tóth G., Rodenbücher, Németh M. - Horváth L., Gyömbér (Quintero, 26.), Farkas A. - Arsic (Enyingi, 89.) - Seye (Inutile, 76.), Lovrencsics.
gól: Nikolics (52., 69., az elsőt 11-esből)
sárga lap: Németh M. (22.), Arsic (30.)

Az ezüstéremért küzdő Videoton érthetően lendületesebben kezdett a bentmaradást nem is olyan régen kiharcoló Pápa ellen, de a fehérváriak támadójátékában sokáig nem volt átütőerő. Az alacsony színvonalú játékon a félidő derekától a ritmust váltó fehérváriak egyre veszélyesebb offenzívával javítottak, de nagy nyomást így sem gyakoroltak a hajrára bátrabbá váló Pápa kapujára.

A második játékrészt a Pápa kezdte élénkebben, mégis a hazaiak szereztek vezetést egy vitatható büntetőből. A vezető gól után aztán jelentős fölénybe került a Videoton, amely végül a gólkirályi címért versenyben lévő Nikolics második találatával eldöntötte a meccset, és több góllal is nyerhetett volna, ha Szűcs nem mutat be bravúrokat.