Vágólapra másolva!
Joachim Löw szövetségi kapitány a közelgő Eb-re gondolva a pozitívumokat próbálta kiemelni a Bayern Chelsea ellen elbukott BL-döntője után.

A németek fanyalognak, Terry nyomást gyakorol Abramovicsra

Az Eb-re készülő német válogatottnál próbálják elkerülni, hogy a büntetőkkel elveszített BL-finálé a torna előtt visszavesse a nemzeti csapat harci kedvét. "A vereség ellenére egy fantasztikus BL-szezonhoz gratulálhatunk a Bayernnek" - nyilatkozta Joachim Löw. "Az együttes elsőosztályú játékkal szolgált ki minket, különösen a Real ellen. A Chelsea ellen is a Bayern volt a jobb csapat a 120 perc alapján, de a futball néha brutális."

A német válogatott menedzsere, Oliver Bierhoff is már az ukrán-lengyel rendezésű Eb-re tekintett. "Újra fel fogjuk építeni a fiúkat, és velünk lesz még egy lehetőségük, hogy megnyerjenek egy címet."

"Hosszú időn keresztül remek játékot nyújtottunk, több labdabirtoklással, de képtelenek voltunk a helyzeteket kihasználni" - mondta Jupp Heynckes vezetőedző. "Így is lett volna esélyünk a végén, egyszerűen meg kellett volna őriznünk a vezetést."

"Ez hihetetlen. Ha az embernek ennyi lehetősége van eldönteni a meccs sorsát, akkor azokat ki kell használni" - értékelt a bajorok elnöke, Uli Hoeness. "Nem tettük meg, ezért veszítettünk."