Vágólapra másolva!
További három évvel, 2015-ig meghosszabbította jövőre lejáró szerződését Megyeri Balázs, a görög Olimpiakosz labdarúgócsapatának magyar kapusa.

"Nagyon boldog vagyok, hogy továbbra is Olimpiakosznál maradhatok" - idézte a magyar válogatott keretébe is bekerült kapust a klub hivatalos honlapja. "Azt akarom, hogy továbbra is ezen az úton haladjunk, szeretnék újra bajnokságot és kupákat nyerni a csapattal, a klubhoz méltóan szerepelni Európában is."

A 22 éves Megyeri 2010-ben szerződött az athéni együtteshez, a mostani szezonban vált alapemberré, ráadásul megválasztották a szezon legjobb kapusának a görög bajnokságban.

"Abszolút ésszerű okai voltak a döntésnek, hiszen az Olimpiakoszban kiharcolt, biztos - vagy legalábbis annak tűnő - helye van" - nyilatkozta az [origo]-nak Hrutka János, a kapus menedzsere. "Jövőre a BL-ben indul a csapat, idén meg szeretné erősíteni a keretét, és úgy értékeltük, hogy nem az anyagi szempontok döntenek, hanem a minél több játéklehetőség. Ha így fejlődik, később még bárhol játszhat, és ezért nem igazolt most Angliába vagy Németországba, ahonnan több csapat is figyelte."

Forrás: AFP/Patrik Stollarz

Az angol Mirror szerint az Everton 800 ezer fontot kínált Megyeriért, de Tim Howard mögött valószínűleg csak második számú kapus lett volna.