Vágólapra másolva!
Egyéves szerződést kötött Vincze Ottó korábbi tizenegyszeres magyar válogatott labdarúgóval a miniszterelnökséghez köthető futsalcsapat, a Dunakeszi Kinizsi, amely az előző szezonban ezüstérmet nyert az NB II-ben.

Az augusztus végén 38 éves futballista a Ferencváros, a Győr, a Zalaegerszeg és a Vasas mellett a svájci Sionban, valamint a német Waldhof Mannheimben és Energie Cottbusban is játszott. "Örülök, hogy újra a labda közelében lehetek. Kiváló csapatba kerülök, célom a továbbiakban is az, hogy a legjobb legyek a legjobbak között" - idézte a klub közleménye Vinczét.

A főleg a miniszterelnökség munkatársaiból álló együttes olyan korábbi jó nevű nagypályás labdarúgókkal egészül ki, mint Horváth Ferenc, Lőw Zsolt és Tóth Iván. A csapatban játszik Szijjártó Péter, külügyi és külgazdasági államtitkár is. A Dunakeszi Kinizsi futsal-szakosztályának élére új vezető került Molnár Péter, korábbi győri sportigazgató személyében.

A klub közleményében az áll, a csapat célja Vincze Ottó érkezésével egyértelmű: "megismételni a tavalyi nagyszerű eredményt és újra érmet nyerni a bajnokság végén."