Vágólapra másolva!
A Debrecen hazai pályán 1-0-ra legyőzte a Lombard Pápát a labdarúgó NB I ötödik fordulójában, így feljött a tabella második helyére.

NB I, 5. forduló:
DVSC-TEVA - Lombard Pápa Termál FC 1-0 (0-0)
Debrecen, 2500 néző, v.: Takács J.
DVSC: Verpecz - Bernáth, Simac, Szűcs I., Korhut - Bódi (Dombi, 65.), Varga J., Lucas (Szakály P., a szünetben), Yannick - Kulcsár T. (Coulibaly, a szünetben), Sidibe
Pápa: Szűcs L. - Dlusztus, Balogh B., Rodenbücher, Présinger (Németh M., 76.) - Arsic, Tóth G. (Benko, 80.), Quintero, Maróti, Szabó O. - Seye (Cekulajevs, 65.)
gólszerző: Szakály P. (77.)
sárga lap: Simac (81.), illetve Tóth G. (2.), Maróti (38.), Quintero (45.), Présinger (56.)

A Debrecen támadott többet az első félidőben, a Pápa kontrákkal próbált veszélyeztetni. A hazaiak több helyzetet is kialakítottak, de Szűcs magabiztosan hárította ezeket a próbálkozásokat.

A szünetben az alapembernek számító Szakály és Coulibaly is beállt a hazaiaknál, ennek meg is lett az eredménye, ugyanis előbbi találatával a 77. percben végül megszerezte a vezetést Kondás Elemér együttese. A DVSC a hajrában magabiztosan őrizte előnyét, így otthon tartotta a három pontot. A címvédő így négy győzelemmel és egy vereséggel, 12 ponttal a tabella második helyén áll a 13 pontos Budapest Honvéd mögött.