Vágólapra másolva!
Egyelőre a spanyol lapok is találgatnak, miért tört titokzatos rosszkedv Cristiano Ronaldóra, aki úgy nyilatkozott, nem érzik, hogy szeretnék a Real Madridnál. Egyes források szerint lehet, hogy a megfeneklett szerződéshosszabbítás miatt fakadt ki a portugál klasszis, de az sem elképzelhetetlen, hogy megromlott a viszonya a csapaton belüli barátaival.

A Real Madridhoz közeli spanyol napilap, a Marca úgy tudja, Ronaldo még szombaton ült le tárgyalni Florentino Pérez elnökkel és José Ángel Sanchez általános igazgatóval. Ronaldo akkor elmondta, nem érzi, hogy a klubnál szeretnék őt, és azt is, hogy nem érzi jól magát, de nem fejtette ki ennek az okát. A portugál sztár a Granada elleni duplázott, de egyáltalán nem ünnepelte a góljait, majd a meccs után robbantotta a bombát, amikor azt nyilatkozta, szomorú, és a klubnál tudják, mi az oka ennek.


Jorge Mendes, Ronaldo ügynöke azt mondta, a játékos zavartságának nem az az oka, hogy kapott egy csábító ajánlatot más csapattól. A Marca szerint a szerződéshosszabbítás egy ideje parkolópályára került, és bár Ronaldo 2015. június 30-ig számít a Real játékosának, elképzelhető, hogy egy új, zsírosabb fizetést akar magának. A közelmúltban Angel Di Maria, Raul Albiol és Alvaro Arbeloa is új szerződést kapott a Realnál. Más források szerint az állhat Ronaldo szomorkodása mögött, hogy megromlott a viszonya a csapaton belüli barátaival, például Marcelóval és Pepével, de ennek semmi nyoma nem volt a meccs közben. Egyelőre mindenki csak találgat, annyi biztos, hogy hétfőn reggel Lisszabonban kellett volna megjelennie Ronaldónak egy eseményen, amire nem ment el.