Vágólapra másolva!
Paolo Di Canio, a Swindon Town menedzsere addig nem játszatja a csapat kapusát, Wes Foderinghamet, amíg az elnézést nem kér a nyilvánosság előtt a hétvégi viselkedéséért.

A Swindon 4-1-re kikapott a Preston otthonában az angol harmadosztály hétvégi, negyedik fordulójában, a hazaiak tíz perc után már 2-0-ra vezettek, a vendégek edzője, Paolo Di Canio pedig a 21. percben le is cserélte kapusát, Wes Foderinghamet, aki nagyot hibázott az első gólnál. "Ő a legrosszabb profi játékos, akivel életemben találkoztam. Nem csak a hibája miatt haragszom rá, ez bárkivel előfordulhat, viszont utána a csapattársait hibáztatta" - fakadt ki a meccs után a szakember a 21 éves kapusra, aki miután lecserélték, belerúgott egy vizes palackba, majd odaszólt valamit Di Caniónak.

"Tavaly remekül teljesített, de elszaladt vele a ló, azt hiszi, hogy bármit megtehet. Hát nálam nem" - idézte a BBC Di Caniót, aki közölte: addig nem veszi vissza a csapatba Foderinghamet, amíg ki nem áll a nyilvánosság elé, és elnézést nem kér a viselkedéséért. Az olasz edzőnek nem ez volt az első esete, amikor összebalhézott valamelyik játékosával, tavaly a Southampon elleni Ligakupa-vereség után Leon Clarke-kal kapott össze, azt is rögzítette a kamera.