Vágólapra másolva!
Cristiano Ronaldo tagadja, hogy azért elégedetlenkedik a Real Madridnál, hogy ezzel több pénzt csikarjon ki a klubtól.

Titokzatos szomorúság tört rá Ronaldóra

"Azzal vádolnak, hogy magasabb fizetést akarok, de egy napon majd kiderül, hogy nem ez a helyzet" - nyilatkozta a portugál klasszis.

Ronaldo azzal fejezte ki elégedetlenségét, hogy a Real hétvégi bajnokiján nem ünnepelte meg a góljait, a meccs után pedig azt mondta, hogy szomorúságának okát a klub vezetői tudják.

A spanyol lapok az eset után arra gyanakodtak, hogy a csatár távozni akar, emellett az is felmerült, hogy megromlott a viszonya a csapaton belüli barátaival. Olyan vélemény is volt, hogy a focista kevesellte az Év Játékosa választásnál a klubjától kapott támogatást, és ezért sértődött meg. A legvalószínűbbnek mégis az tűnik, hogy a Ronaldo új szerződést szeretne kicsikarni, amelyben megemelik a fizetését.

Ronaldo tette mellett a csapattársai sem mentek el szó nélkül, Alvaro Arbeola felajánlotta neki a segítségét. "Ha Cristiano szomorú, és szüksége van a támogatásunkra, természetesen megkapja. Ha a szurkolóktól várja ezt, szerintem ők is megadják neki. A Real Madridnál egy családot alkotunk, ha valaki nem olyan boldog, mint amilyennek lennie kellene, segítünk neki."