Vágólapra másolva!
Talán sosem tudjuk meg, miért tört rá a boldogtalanság Cristiano Ronaldóra a Real Madridnál, az aranylábú portugál legutóbbi Facebook-bejegyzéséből ugyanis úgy tűnik, hogy újra megtalálta a belső békéjét. Ha pedig mégsem, majd Mourinho helyre teszi.

"Szeretném megerősíteni, hogy nem izgatnak a szerződések, csakis arra koncentrálok, hogy minden meccset és minden trófeát megnyerjünk a Real Madriddal" - írta Ronaldo, akinek rosszkedvét tizenegy napja próbálják megfejteni a világ sportújságírói. Ronaldo akkor látványosan nem ünnepelte meg a Granada ellen lőtt góljait, a meccs után pedig kijelentette, hogy szomorú, és a klubnál tudják, mi az oka ennek. Ennél sokkal többet azóta sem mondott, inkább csak homályos célzásokat tett a Facebookon, a klub elöljáróival pedig állítólag annyit közölt: nem érzi, hogy szeretnék a Realnál.

A lehetséges magyarázatok között felmerült, hogy jobb szerződést akar, hogy megzavarta egy csábító ajánlat, hogy elhidegült a csapattársaitól, illetve hogy nem kísérte el valamelyik magas rangú vezető az az Év játékosa gálára. Megindultak persze a találgatások a szélső lehetséges új csapatáról is, a mostani nyilatkozata alapján azonban egyelőre nem érdemes kutatni, hogy a Manchester City, a PSG vagy az Anzsi Mahacskala tudna-e magasabb fizetést kínálni neki.

A pozitív fordulatban az is szerepet játszhat, hogy José Mourinho ma ül le beszélgetni legértékesebb játékosával, és a Marca szerint úgy próbálja meg helyre tenni Ronaldót, hogy közben kellőképpen ajnározza is.