Vágólapra másolva!
Az Izaelbe igazolt Hrepka Ádám akár már hétvégén bemutatkozhat új csapatában a Hapoel elleni rangadón. A 25 éves csatár jó formában érzi magát, és szeretne ismét válogatott lenni.

"A menedzserem szólt, hogy van egy klub, amely érdeklődik felőlem, a játékom tetszik a csapat szakmai vezetésének, és az edzői stáb szeretne személyesen is megnézni" - nyilatkozta Hrepka Ádám, aki négy évre igazolt az MTK-tól a Bnei Jehudához.

"Ki is utaztam Izraelbe, néhány napig a Bnei Jehudával készültem, és edzőmeccsen is pályára léptem. Szerencsére jól ment a futball, pozitív benyomást tettem a vezetőségre, így az izraeli egyesület kezdeményezte a szerződtetésemet."

Forrás: MTI/Földi Imre
Egy korábbi Lázár-Hrepka csata az NB I Videoton-Vasas meccsén

A csatár elárulta: az edző csatárként számol vele, és látszik, hogy az együttes igyekszik a földön tartani a labdát, a játékosok pedig rengeteget futnak. "A Bnei Jehuda erős középcsapat, nagyszerű az edzőközpont, a körülményekre tehát nem lehet panasz. Bár még nem sokat láttam Tel-Avivból, mindenki azt mondja, remek város. Szerdán érkeztem, egyelőre szállodában lakom, és várom, hogy a játékengedélyem megérkezzen."

Ha sikerül mindent időben lebonyolítani, a futballista már a szombati, Hapoel elleni rangadón bemutatkozhat új klubjában. "Örülök, hogy ismét kipróbálhatom magam külföldön, remélem, sikeres időszak elé nézek, de jóslatokba nem bocsátkoznék. Mindenesetre jó passzban vagyok, az elmúlt év jót tett az önbizalmamnak. Vannak még céljaim, így természetesen arról sem mondtam le, hogy újra válogatott legyek. Most azonban az az első, hogy beilleszkedjek, és elfogadjanak a társak. Ehhez az kell, hogy a maximumot nyújtsam, és bizonyítsam: érdemes volt szerződtetni" - idézte az F-group.hu sajtóközleménye Hrepkát.