Vágólapra másolva!
A rossz bajnoki kezdés - négy meccsen mindössze négy pont - után a Real Madridnak nagyon kellett a Manchester City elleni 3-2-es győzelem a Bajnokok Ligája csoportkörének első fordulójában. A győztes gólt szerző Cristiano Ronaldo és a térden csúszó edző, José Mourinho ünneplésén is látszott, mekkora feszültség szakadt ki hirtelen, a Real kapusa, Iker Casillas azonban úgy állt a gól után, mint egy szobor.

Egyből elkezdődött a találgatás, mi állhat a spanyol kapus közönyének hátterében, az első indoklás szerint a napokban meghalt fiatal lengyel fiú, Dawid Zapise miatt szomorkodott Casillas, akit a nyári Eb alatt ismert meg. Egy másik verzió szerint Casillas azért nem örült, mert nagy barátja, Sergio Ramos kimaradt a keződőből, és csak a kispadról nézte végig a meccset.


És van egy harmadik teória is, amelyet a katalán sajtó indított útjára, ennek pedig az áll a hátterében, hogy Cristiano Ronaldo és Casillas nem esznek egymás tenyeréből, de nehezen hisszük, hogy egy győztes Real-gólnál Casillas azt nézné, ki szerzi.