Vágólapra másolva!
Az első hat Premier League-fordulóban mindössze egyszer győzött, az Európa Ligában pedig hazai pályán kikapott az Udinesetől a Liverpool labdarúgócsapata, Steven Gerrard mégis úgy véli, az együttestől reális elvárás lehet egy trófea megszerzése és a négy közé jutás a bajnokságban.

Hat fordulót kellett várnia a Liverpool labdarúgócsapatának, hogy az angol labdarúgó-bajnokságban megszerezze első győzelmét. Steven Gerrard csapatkapitány szerint éppen a Norwich otthonában aratott siker adhatja meg azt a lökést az együttesnek, amellyel megindul felfelé.

"A Liverpool számára realitás a négy közé kerülés, és egy trófea megszerzése" - nyilatkozta Gerrard, aki biztos benne, hogy csapata hamarosan győzelmi sorozatba kezd.

Erre azonban még várni kell, a hétvégi bajnoki sikert ugyanis csütörtökön egy Udinesétől elszenvedett 3-2-es vereség követte az Európa Ligában.

Utoljára 2009-ben a Fiorentina tudott európai kupameccset nyerni az Anfield Roadon, azóta 13 mérkőzésen nem kapott ki a Liverpool.

Augusztus 9-e óta azonban képtelen hazai pályán győzni, akkor a fehérorosz Gomel ellen diadalmaskodott az Európa Ligában. A Premier League-ben hat forduló után öt ponttal a 14. helyen áll.