Vágólapra másolva!
Bár José Mourinhónak alaposan meggyűlt a baja a betörhetetlen Mario Balotellivel az Internél töltött két éve alatt, a karizmatikus edző azt nyilatkozta, vicces volt együtt dolgozni a csatárral. Mourinho megosztotta a legjobb Balotelli-sztoriját is, ami egy 2009-es BL-meccshez köthető.

Mourinho a CNN hírtelevízió riporterének, Pedro Pintónak adott hosszú interjújában mesélt a Balotellihez fűződő viszonyáról. A Real jelenlegi edzője az Internél dolgozott együtt a ghánai származású olasz fenegyerekkel, akiről azt mondta, hogy egy 200 oldalas könyvet simán tudna róla írni, aminek a műfaja nem dráma lenne, hanem vígjáték.

Mourinho az interjúban egy 2009-es sztorit hozott elő Balotelliről, amikor az Interrel a Rubin Kazanyhoz látogattak a BL-ben, és az edzőnek nehéz dolga volt, mivel Diego Milito és Samuel Eto'o is sérült volt.

"Mario volt az egyetlen bevethető csatár, és amikor a 42. percben sárga lapot kapott, úgy döntöttem, el kell vele beszélgetnem. A félidőben a tizenötből tizennégy perc azzal telt, hogy elmagyaráztam neki, Mario, nem tudlak lecserélni, ne érj senkihez, csak a labdával foglalkozz. Ha elveszítjük a labdát, ne csinálj semmi butaságot, ha valaki provokál, ne törődj vele, ha a bíró hibázik, ne reagálj semmit. Mario erre rávágta, hogy ó, persze, minden rendben lesz, majd a második félidőben egyből kiállították" - mesélte Mourinho, aki arra rosszul emlékezett, hogy a csatárt nem a 46., hanem a 60. percben állította ki a bíró.