Vágólapra másolva!
Bár korábban a Manchester Uniteddel tárgyalt, a Telegraph értesülése szerint Joseph Guardiola a Chelsea vagy az Arsenal kispadján térhet vissza a futballba.

A Barcelonától nyáron távozó tréner már korábban elmondta, egyéves szünetet tervez az edzősködésben. Nyilatkozatai alapján a pihenő után legszívesebben Angliában térne vissza a kispadra, ezt támasztotta alá, hogy nyáron a MU-t irányító Alex Ferguson mellett David Gillel, a klub ügyvezető igazgatójával és a tulajdonos Glazer család egyik tagjával is találkozott New Yorkban.

Később Ferguson is megerősítette, szívesen látná utódjaként a spanyol edzőt, a Telegraph értesülése szerint azonban Guardiola inkább Londonban szeretne dolgozni.

A lap szerint a Chelsea tulajdonosa, Roman Abramovics nagy híve Guardiolának, és szeretné a klubhoz csábítani. A Telegraph ugyanakkor arról értesült, az edző a képviselőin keresztül felvette a kapcsolatot az Arsenallal a szerződés reményében.

Az angol újság a két lehetőség közül az elsőt tartja valószínűbbnek, miután Arsene Wenger helyzetét sokkal stabilabbnak tartja az Arsenalnál, mint Roberto di Matteóét a Chelsea-nél.