Vágólapra másolva!
A szemtanúk szerint dühből rúgott oda ellenfelének, Onderjó Tamásnak Lisztes Krisztián a Szeged-Orosháza NB II-es bajnokin. A 21 éves középpályást kórházba szállították, a térdszalagjai megnyúltak, de nincs komolyabb baja. Lisztes jogosnak tartja a kiállítását.

"A középpályán vezettem a labdát, Lisztes pedig hátulról térden rúgott" - nyilatkozta Onderjó a Nemzeti Sportnak. "Iszonyatos fájdalmat éreztem, lábra állni sem tudtam, azonnal mentőt hívtak és kórházba szállítottak. A fájdalom elmúlt, az első vizsgálatok szerint nincs szakadás, csak a szalagok nyúltak meg."

A meccs elején a vendégek szereztek vezetést, majd Onderjó szerint nyugodt mederben folyt a játék egészen a hajráig, mikor a Szeged egyenlített.

Lisztes - akit pályafutása során negyedszer állítottak ki - elismeri, hogy jogosan állították ki, de a meccset kicsit másképp látja: "Mindkét sárgám jogos volt, így a kiállításom is. Az orosháziak végig alattomosan, durván játszottak, a végére nálam is elszakadt a cérna" - nyilatkozta a Pepsifoci.hu oldalnak. "Nem vagyok büszke arra, amit tettem, de aki valaha focizott, tudja, hogy nagyon nehéz ezt elviselni. Mindenki mindenkibe belerúgott, még a szabályos szereléseknél is továbbvitték a lábukat, és odanyomtak egyet."

Onderjót már hazaengedték a kórházból, egyelőre nem focizhat. Egyelőre úgy tűnik, nincs komolyabb baja, de egy MRI-vizsgálat még hátravan.

A fiatal középpályás nem neheztel a 36 éves egykori Werder Bremen-játékosra, eddig is felnézett rá, és ez nem változik meg. "A haragnál sokkal fontosabb, hogy minél előbb újra játszhassak."