Vágólapra másolva!
A Manchester City védője, Kolo Touré komoly hazugságspirálba keveredett, már ha igaz az, amit egy nő állít, hogy megszakításokkal két éven keresztül volt a szeretője a kétgyermekes családapának. Az elefántcsontparti focista állítólag azt mondta, hogy autókkal kereskedik, ám végül a nő egyik barátnője lebuktatta.

Kessel Kasuisyo kisebb-nagyobb megszakításokkal két évig volt Kolo Touré szeretője. A 22 éves nőnek a Manchester City családos focistája azt mondta, hogy Francois-nak hívják, és nőtlen. Drága ajándékokkal halmozta el a játékos, aki hetente 90 ezer fontot (kb. 31 millió forint) keres a Manchester Citynél, a szeretőjének viszont azt mondta, hogy jól menő autókereskedése van, ezért engedheti meg magának a drága ajándékokat.

"Le vagyok sújtva, mindent elhittem, amit mondott. Akkor, amikor az esküvője volt, azt mondta, hogy azért tűnt el, mert Afrikában volt, ahol sikerült eladnia két autót, két héttel később pedig már az én ágyamban volt. Nem tudom, hogy mit szeretett volna, talán, hogy a második felesége legyek" - mondta Kessel Kasuisyo a Sunday Mirror angol lapnak. Elmesélte, hogy 2010 szeptemberében találkoztak egy Bijou nevű éjszakai bárban Manchesterben, ahol a focista leszólította, majd felajánlotta, hogy hazaviszi.

Forrás: AFP/Andrew Yates
Kolo Touré nagyot bukhat

"Telefonszámot cseréltünk, és másnap találkoztunk egy szállodában. Mondtam neki, hogy valahonnan ismerős, mire ő közölte, hogy biztos csak hasonlít valakire, akivel összekeverem. Azt mondta, hogy Ghánából jött Angliába tanulni, az apja pedig miniszter. Nem szoktam focit nézni, azt hittem, hogy talán egyszer láttam az apjával a tévében, és onnan ismerős. Azt is mondta, hogy autókat ad el Afrikában, és különböző jótékonysági szervezeteknek segít."

Utóbbiban Touré nem hazudott, hiszen a Mentsük meg a gyermekeket jótékonysági alapítvány egyik nagykövete.

A Malmaison manchesteri szállodában lezajlott randi után másnap Kolo Touré ismét felhívta, hogy ugyanott találkozzanak. "Meglepett egy szexi fehérneművel és egy fekete csizmával. Hetente kétszer is találkoztunk, és amikor megkérdeztem, hogy van-e barátnője, azt mondta, hogy nincs" - nyilatkozta Kessel Kasuisyo, ám Touré ekkor már kilenc éve volt együtt a párjával, akivel közös lányuk és fiuk is van.

A focista 2010 decemberében egyik napról a másikra megszakította a szeretőjével a kapcsolatot, majd kilenc hónap múlva ismét felhívta, és megkérdezte, hogy akar-e vele találkozni. "Akkor már másik lakásban laktam. Emlékszem, hatalmas autóval érkezett, sapka és napszemüveg volt rajta, gondolom azért, hogy ne ismerjék fel. Mondtam, hogy most van a születésnapom, erre ő közölte, hogy a következő találkozásunkkor meglep valami széppel. Gyorsan a hálószobában kötöttünk ki, majd legközelebb egy aranyórát és gyémánt fülbevalót hozott ajándékba."

Kessel Kasuisyo hozzátette, hogy mindig magánszámról kereste a focista, így sosem tudta visszahívni. "Ez egy kicsit gyanús volt, de azt mondta, hogy nem akarja, hogy nagy legyen a telefonszámlám. Törődött velem, egyszer, amikor üres volt a hűtőm, adott 200 fontot, de volt olyan, hogy 500 fontot adott, hogy küldjem el az anyámnak Zimbabwéba. Hiába kérdeztem tőle, hogy pontosan mit is csinál, miből van ennyi pénze, csak annyit mondott, hogy jól megy az autóbiznisz."

Kolo Touré az idén januárban ismét megszakította a nővel a kapcsolatot, majd májusban újra felkereste, és közölte, hogy valami különlegeset szeretne adni neki. "Hercegnőnek hívott, és beállított egy ezer fontot érő gyémántgyűrűvel. Letérdelt elém, és közölte, hogy ez nem egy eljegyzési gyűrű, de szimbolizálja azt, amit érez irántam, és komolyan gondolja velem a kapcsolatot. Elmeséltem a barátaimnak is, de soha nem tudtam nekik képet mutatni róla, mert nem engedte, hogy lefényképezzem, ez azért gyanús volt."

Forrás: AFP/Paul Ellis
Foghatja a fejét

A nő szeretett volna találkozni a focista szüleivel, ám Kolo Touré azt mondta, hogy adjanak még egy kis időt a szüleinek, mivel ők muszlimok, és nehezen fogadják el, hogy a fiuk nem muszlim nővel jár.

Idén szeptemberben a focista ismét egyik napról a másikra eltűnt Kessel életéből. A szeretőnek egyszer sikerült egy képet készítenie róla, megmutatta egy barátnőjének, aki felismerte őt, és elmondta, hogy "Francois-nak" Kolo Touré a valódi neve, majd megkérte, hogy keressen rá az interneten. A 22 éves lány legnagyobb meglepetésére megtalálta őt a Manchester City focistájaként, és Touré esküvői képeit is kidobta a kereső. "Egyből leesett, hogy miért takargatta mindig az arcát, és miért hívott magánszámról. Azért meséltem most el a sztorit, hogy más lányokkal ezt ne tudja megtenni" - mondta az exszerető.

Kolo Touré egyelőre nem reagált az elhangzottakra, de egy névtelen ismerőse a Sunday Mirrornak így nyilatkozott: "Beszéltem vele, és azt mondta, hogy nem ismeri a nőt, soha nem találkozott vele."