Vágólapra másolva!
Sértő feliratokkal tiltakoztak a Chelsea szurkolói a futballcsapat új vezetőedzője, Rafael Benítez ellen vasárnap a Manchester City elleni rangadón.

A gól nélküli döntetlennel végződött találkozón a hazai táborban olyan transzparensek emelkedtek a magasba, mint a "Rafa takarodj!" vagy "Isten hozott a cirkuszban, a főszerepben a kövér Rafa mint új bohóc!" vagy "A Chelsea-szurkolók nem felejtenek". A londoni hívek ráadásul azt skandálták, hogy "Kapd be, Benítez, nem látunk szívesen".

Forrás: AFP/Ian Kington

Az 52 éves spanyol tréner a lefújás után csak annyit mondott, hogy nem értette, mit énekelnek a szurkolók, és ő a mérkőzésre koncentrált. A plakátok kapcsán pedig kijelentette: "Hány ember kell egy transzparens összetákolásához? Egy. Meg kettő, aki tartja." A kispadon Roberto Di Matteót váltó Benítez saját magának köszönheti a fogadtatást: a Liverpool edzőjeként többször becsmérlően nyilatkozott, miszerint sosem dolgozna a Chelsea-nél. A Manchester Cityt irányító Roberto Mancini megüzente az ellenszert kollégájának: "Nyerni, nyerni, nyerni, nyerni, nyerni, nyerni, nyerni - minden meccsen."