Vágólapra másolva!
Ritkán látni ilyet egy lecserélt focistától: a Zenit brazil csatára, Hulk nem elég, hogy nem fogott kezet Luciano Spallettivel, még a kispadnál is hevesen gesztikulálva panaszkodott az edzőre.

A Milan-Zenit BL-mérkőzés után Hulk az egyik olasz tévének azt mondta: "Jól érzem magam Szentpéterváron, a családomnak és a fiamnak is tetszik a város. Viszont ha a helyzet nem fog megváltozni Spallettivel, akkor januárban elhagyom a klubot. Nem tudom, hogy Olaszországot célzom-e meg, bármi megtörténhet."

Az olasz szakvezető rögtön válaszolt a fenyegetőző csatárnak: "Hulk azt tesz és mond, amit csak akar, de legközelebb sem fogok gondolkodni azon, hogy lecseréljem-e, vagy ne."

Forrás: 101greatgoals.com

Érdemes megjegyezni, hogy Hulk januárban más európai csapathoz már nem szerződhet, mert ebben a szezonban már két klubban - a Zenit előtt a Portóban - is futballozott.

A 26 éves játékos számára eddig nem sikertörténet az oroszországi légióskodás. Azt még csak a csapattársa bánta, amikor a brazil túl magas fizetésére panaszkodott, később azonban Hulkra is rájárt a rúd.

Szeptember végén műbombát küldtek neki a drukkerek azzal a szöveggel, hogy "Hulk, takarodj!". A szurkolóknak vélhetően az nem tetszett, hogy a 60 millió euróért leigazolt játékos csillagászati összeget keres, viszont nem játszik annyira jól, mint várták volna.

Később elrabolták a húgát Brazíliában, de végül sikerült megmenekülnie.

A Zenit kedden 1-0-ra győzött a Milan otthonában, Hulk a 46. percben sárga lapot kapott, gólt nem szerzett. Eddigi mérlege az orosz klubban: nyolc meccs, két gól.