Vágólapra másolva!
A Paris Saint-Germain vezetősége elismerte, hogy a Real Madrid sztárját, Cristiano Ronaldót, és edzőjét, José Mourinhót is meg szeretné szerezni.

Amióta katari tulajdonosa lett a csapatnak, azóta felveti a pénz a párizsiakat, akik az elmúlt átigazolási időszakban például 147 millió eurót költöttek arra, hogy többek között Zlatan Ibrahimoviccsal, Thiago Silvával vagy Ezequiel Lavezzivel erősítesenek.

Bár a PSG az idény feléhez közeledve vezeti a francia bajnokságot, és a Bajnokok Ligájában is érdekelt a nyolcaddöntő sorsolásán, a vezetőség újabb igazolásokat tervez, olyanokat, amelyek igazi szenzációt jelentenének, ha megvalósulnának.

Novemberben azt lehetett olvasni, hogy a PSG akár 123 millió eurót is hajlandó lenne fizetni a Real Madridnak Cristiano Ronaldóért, de a klub elnöke, Nasszer al-Kelaifi később cáfolta ezt. Most azonban Bin Abdulrahman Al-Thani sejk, az elnök jobbkeze elismerte, a PSG valóban kinézte magának Ronaldót, ráadásul a portugál nem egyedül költözhetne a francia fővárosba, hanem honfitársával, és realos edzőjével, José Mourinhóval.

"Megerősíthetem, hogy a PSG Cristiano Ronaldo és José Mourinho iránt is érdeklődik. A PSG a világ egyik legjobb klubja, és az első naptól kezdve az a célunk, hogy megnyerjük a Bajnokok Ligáját" - nyilatkozta Al-Thani. Hogy aztán a merész elképzelésből mi valósul meg, azt legkorábban a téli átigazolási időszakban megtudjuk.