Vágólapra másolva!
Kevin-Prince Boateng szerint a Milan új klasszisjelöltje, Stephan El Shaarawy betöltheti a Zlatan Ibrahimovic távozása által kialakult űrt a csapatnál, de új csatár is érkezni fog a piros-feketékhez.

Több gól, több szex - Stephan El Shaarawy portré

Boateng az elmúlt szezonban a Milan egyik legjobbja volt, látványosan és eredményesen játszott, Antonio Nocerinóhoz hasonlóan, ám miután Ibrahimovic a PSG-hez szerződött, mindkettőjük teljesítménye visszaesett.

"Ha egy olyan csatár van a pályán, mint Ibrahimovic, akkor az olyan típusú játékosoknak, mint Nocerino vagy én, nagyobb területünk nyílik, és jobban tudunk teljesíteni. A szezon elején nehéz volt nélküle játszani, de úgy néz ki, hogy van egy új Ibrahimovicunk El Shaarawy személyében. Ha így folytatja, tényleg ő lehet az új Ibra" - mondta a ghánai középpályás, utalva arra, hogy a mindössze 20 éves csatár a hátán cipeli a Milant, 14 góllal vezeti a Serie A góllövőlistáját.

Forrás: AFP/Giuseppe Cacace
Ibra és El Shaarawy tavaly

Boateng beszélt a Bajnokok Ligájáról is, ahol a legjobb 16 között a Barcelonát kapta a Milan. "A világ legjobb csapatával találkozunk. Két meccsen bármi megtörténhet, Dávid akár le is győzheti Góliátot."

Boateng a tavalyi BL-szezon egyik legszebb gólját lőtte a Barcának:

Közben a szinte biztosan távozó Alexandre Pato, Robinho páros utódát is keresik a Milannál, olasz internetes értesülés szerint a jelenleg a két csatár ügyében Brazíliában tárgyaló Adriano Galliani alelnök hazatérve Didier Drogba ügynökével fog leülni. Állítólag csak az elefántcsontparti támadó fizetése lehet a probléma. A Tuttosport közben azt írta, hogy a Barcelonánál kevés játéklehetőséghez jutó David Villa neve is felmerült, ő legalább 15 millió eurójába kerülne a Milannak, viszont nem játszhatna a BL-ben.

Mathie Flamini távozhat, a Napoli érdeklődik iránta, a helyére a középpályára a PSV játékosa, Kevin Strootman érkezhet 10 millió euróért.