Vágólapra másolva!
Több Real Madrid-játékos is közölte Florentino Pérez elnökkel, hogy távozik a csapattól, ha nyártól is José Mourinho marad az edző.

Pérez tagadja Casillasék ultimátumát

Kedden délután találkozott Pérez elnökkel Iker Casillas, Sergio Ramos, valamint a Real Madrid igazgatója, José Ángel Sánchez. Elméletileg egyedül a prémiumok kérdése volt napirenden, ám miután erről sikerült hamar megállapodni, megint szóba került José Mourinho.

Casillasék biztosították Pérezt a csapat eltökéltségéről, sőt, kijelentették, a csapat egységesebb, mint valaha - írja a Marca.com. A játékosok kupaktanácsot tartottak az öltözőben, csakhogy Mourinho és az edzői stáb kizárásával.

A játékosok kijelentették: mostantól az idény végéig minden meccset egy döntőnek fognak fel, így a Valencia feletti vasárnapi 5-0-s győzelem sem kifutott eredmény, hanem fordulópont.

Aztán szóba került a jövő, mire Casillas és Ramos közölte az elnökkel a játékosok álláspontját: "Elnök úr, vagy mi megyünk, vagy Mourinho." A Marca összegzése szerint amennyiben a nyáron Mourinho nem távozik, több kulcsjátékos is elhagyja a csapatot.

Egy hete Michel Salgado, a csapat korábbi klasszis védője úgy nyilatkozott: "Nem hinném, hogy Mourinhónak csak Casillasszal ment volna tönkre a kapcsolata, sokkal inkább az egész öltözővel háborúzik."

Az El Mundo Deportivo idézi még Casillast, aki kijelentette: "Mourinho az eddigi legjobb edzőm, de idén megőrült."

Pérez elnök kora délután kijelentette, hogy semmiféle ultimátumot nem kapott, ezek hamis információk, melyekkel destabilizálni akarják a klubot. A Marca azonban továbbra is fenntartja, hogy Casillasék kenyértörésre vinnék az ügyüket Mourinhóval, egyben elutasította a destabilizálás vádját.