Vágólapra másolva!
Bocsánatot kért egymástól a chelsea-s Eden Hazard és a labdaszedő fiú, akit szándékosan megrúgott a Swansea City elleni Ligakupa-elődöntőben.

A Ligakupa-visszavágó 79. percében a belga játékos szerette volna gyorsan visszaadni a labdát a hazaiak kapusának, ám a labdaszedő fiú - aki a Swansea igazgatójának, Martin Morgannek a fia - elvette előle, majd ráfeküdt. Hazard ekkor rúgta oldalba a fiút. A játékvezető kiállította a magáról megfeledkezett futballistát, akire várhatóan minimum három mérkőzésre szóló eltiltás is vár.

Hazard a lefújás után a Chelsea öltözőjében bocsánatot kért, és elmondta, a fiú is bocsánatot kért tőle, ezzel pedig lezártnak tekinti az ügyet. Rafael Benítez, a Chelsea edzője hozzáfűzte: mindketten hibáztak, hiszen a játékosa megrúgta a földön fekvő fiút, aki viszont az időt akarta húzni csapata javára.

Ráadásul a labdaszedő, Charlie Morgan már a meccs előtt kitette Twitterjére, hogy időthúzni megy majd a stadionba, egy felvétel tanusága szerint pedig Hazard alig ért a fiúhoz, ugyanis a labdát találta el a hasa alatt.

A Swansea idegenben 2-0-ra nyert, otthon pedig tartotta a gól nélküli döntetlent, így végül továbbjutott a negyedosztályú Bradford City elleni, február 24-i döntőbe.