Vágólapra másolva!
Vukasin Poleksic és a DVSC labdarúgócsapata sem kíván foglalkozni azzal, hogy az Ekstra Bladet lap szerint a 2009-es Liverpool-Debrecen Bajnokok Ligája-találkozó is érintett a bundabotrányban.

A dán lap azt írja, hogy az angolok 1-0-s győzelmével véget ért mérkőzés előtt a Debrecen montenegrói kapusát, Vukasin Poleksicet keresték meg azzal, hogy két és fél gólnál többnek kell születnie, de ez végül nem teljesült, mert csak Dirk Kuyt tudta bevenni a Loki kapuját.

A debreceni klub hivatalos honlapja "Lerágott csont" címmel tette fel a hírt a honlapjára, amely szerit sem a DVSC, sem a játékos nem kíván reagálni az írásra, annál is inkább, mert 2010 nyarán ezzel az üggyel kapcsolatban mindenről beszámolt.

Az akkor kiadott hivatalos közlemény a következő volt: "A Fegyelmi Bizottság álláspontja szerint, Vukasin Polekszics elmulasztott eleget tenni jelentési kötelezettségének, amikor idejében nem számolt be arról, hogy a DVSC kettő nemzetközi mérkőzése előtt, ismeretlen személyek megpróbálták rábírni a mérkőzés eredményének befolyásolására. A vizsgálat feltárta, hogy Polekszics elhárította a megkereséseket. Megállapította továbbá a vizsgálat, hogy a mérkőzések kapcsán nem valósult meg bunda. A játékos azonban mulasztást követett el azzal, hogy a megkeresésekről nyomban nem tájékoztatta az illetékeseket, így a jelentési kötelezettség elmulasztása miatt marasztalták el."

A Liverpool szóvivője közölte, hogy nem kaptak semmilyen szervtől hivatalos értesítést, és nincs közük a bundaügyhöz.