Vágólapra másolva!
Egy nappal az angol negyedosztályban történt súlyos szurkolói incidens után egy újabb berohanó drukker borzolta a kedélyeket Angliában.

A harmad- és negyedosztályú csapatoknak kiírt angol League Trophyban a Coventry-Crewe (0-3) találkozót 31 054 néző látta, ami megdöntötte a sorozat eddigi rekordját.

A kedd esti meccs azonban nem csak emiatt marad emlékezetes, egy berohanó szurkoló miatt ugyanis félbe kellett szakítani. Mivel a biztonságiak késlekedtek a beavatkozással, az egyik hazai játékos elgáncsolta a futkosó betolakodót.

A játékvezető nem díjazta az akciót, és sárga lapot adott a határozott fellépésért Cyrus Christienek. A hazai edző dühöngött egy sort a meccs után: "Nem értem a logikáját a sárga lapnak. Cyrus csak megállította a szurkolót, és ezzel segített a rendezőknek elkapni."

http://www.youtube.com/embed/oIp38CPvLY4" frameborder="0


Hétfőn este egy durvább eset kavart vihart az angol negyedosztályban, a Gilingham-Wycombe meccs hosszabbításában egy berohanó szurkoló hátulról nekiugrott a labdát az ötösön igazgató Jordan Archer kapusnak.