Vágólapra másolva!
Gera Zoltán pályafutása kritikus időszakához érkezett azzal, hogy tizennégy hónap alatt két súlyos sérülst is szenvedett, állapította meg a Birmingham Mail, amelynek nyilatkozva a magyar válogatott középpályás azt mondta, a jól sikerült térdműtét után reméli, ismét sikerül teljesen felépülnie.

Január ötödikén a Queens Park Rangers elleni FA-kupa mérkőzés első félidejében szenvedett súlyos térdsérülést Gera Zoltán, a West Bromwich Albion magyar válogatott labdarúgója.

"Szerencsére az orvosok azt mondták, minden rendben zajlott a műtét során, és pótolták az elszakadt keresztszalagot a térdemben" - nyilatkozta a Birmingham Mailnek a január 28-án Belgiumban megműtött középpályás.

"Most pihennem kell, és csak utána kezdhetem a munkát. Bízom abban, hogy minden rendben megy majd a rehabilitáció során és sikerül teljesen felépülnöm."

A lap szerint Gera pályafutása kritikus időszakához érkezett, hiszen 14 hónap alatt másodszor szenvedett hasonló sérülést. 2011 novemberében szintén a térdét kellett műteni, a szezonban már nem is tudott pályára lépni, és csak kilenc hónap elteltével térhetett vissza.