Vágólapra másolva!
Az Independent információja szerint a Chelsea mégis szeretné megtartani Frank Lampardot, akinek a klub vezetői néhány hónapja azt mondták, a jövőben nem számítanak rá, és nem hosszabbítják meg nyáron lejáró szerződését.

A 34 éves angol válogatott középpályás tizenkét évet húzott le a Chelsea-nél, az idény elején elég visszafogottan teljesített, ám amióta kiderült, a klub nem hoszabbítana vele szerződést, alaposan rákapcsolt.

A tíz bajnoki gólnál járó középpályás december 23-a óta hétszer volt eredményes, az Everton elleni dupla mellett betalált az Aston Villa, a Stoke City, az Arsenal, a Reading és a Newcastle hálójába is.

Az Independent úgy tudja, a klubtulajdonos Roman Abramovic most egyéves szerződéshosszabbítási ajánlatot tenne Lampardnak, de a tárgyalások még nagyon kezdeti stádiumban vannak.

A középpályást a Los Angeles Galaxy is szívesen látná, de Roy Hodgson reméli, nem szerződik ennyire messzire a brazilok ellen győztes gólt szerző játékos.

"Remélem, hogy Angliában tudjuk tartani, Nagyon sok csapat vinné, ha a Chelsea úgy döntene, hogy elengedi, de remélem, ha nem itthon, akkor Európában futballozik majd, amivel megkönnyítené az én feladatomat" - mondta a szövetségi kapitány.