Vágólapra másolva!
Sergio Ramos, a Real Madrid védője pályafutása 17. piros lapját gyűjtötte be a Rayo Vallecano elleni bajnokin, és így már csak egy kiállításra van a spanyol rekordtól. Ramos úgy látja, a bírók nagyon könnyen veszik elő a lapot, ha róla van szó, és a vasárnapi kiállításnál is túl szigorú volt szerinte a játékvezető.

A világ és Európa-bajnok védő látványos fejesgóllal növelte kettőre a Real előnyét, de a 17. és a 18. percben is begyűjtött egy-egy sárga lapot, így elég korán tíz főre fogyatkozott a Real.

José Mourinho csapata végül így is megtartotta kétgólos előnyét, de Ramos egy kétes rekord közelébe került, ez volt ugyanis pályafutása 17. kiállítása, így csak eggyel van elmaradva a spanyol rekordtól. A realos csúcsot viszont már megdöntötte, amióta Madridban van, tizenegyedik alkalommal szembesült a piros lappal, és a meccs után elég feldúltan nyilatkozott.

"Bánt a helyzet, mert nem tartom normális dolognak, hogy két perc alatt két sárga lapot kapjak. Nem vagyok az a típus, aki keményen odarúg és nem csinálok semmi gonosz dolgot a pályán. Mégis úgy tűnik, hogy Sergio Ramost könnyű kiállítani, ami aggasztó számomra" - idézte az As című lap a védőt.


Ramos azt is megjegyezte, a spanyol bajnokságban játszanak a legjobbak, akik megérdemelnék, hogy a legjobb bírók vezessék a meccseiket. "Az első sárga lap nagyon igazságtalan volt, a bíró egyszerűen nem hozhat olyan helyzetbe egy csapatot, hogy kiállítson valakit két hasonlóan enyhe szabálytalanságért" - méltatlankodott Ramos, és a videót elnézve van is némi igaza.

A kezezésért még adható a sárga, de az első esetben tényleg nem bántotta az ellenfelet, csak meglökte kicsit. Ennek ellenére a kiállítást már nem lehet meg nem történtté tenni, Ramosnak pedig nem árt óvatosabbnak lennie, mert úgy tűnik, a bírók elkönyvelték őt durva játékosnak.