Vágólapra másolva!
Fokozatosan vált egyre fagyosabbá a hangulat az Arséne Wenger és a sajtó közötti társalgás az Arsenal hétfő londoni sajtótájékoztatóján. A Bayern elleni BL-nyolcaddöntőre készülő csapat menedzsere bizonyos kérdésekre a választ is megtagadta.

Az edző akkor kezdett dühbe gurulni, amikor azzal szembesítették, hogy a klubja szerződéshosszabbítást akar neki ajánlani. "Ez egy hamis információ, és egyetlen szándéka van, az hogy ártson."

Miközben ezt fejtegette, az egyik újságírótól Wenger megkérdezte, miért néz rá, mire azonnal jött a válasz: "Azért, mert ez a te sajtótájékoztatód."

Az Arsenal szombaton 1-0-s hazai vereséggel esett ki a FA-kupából a másodosztályú Blackburn ellen, de erről hiába kérdezték Wengert. "Ez a keddi BL-meccs sajtótájékoztatója, a szombati meccsről az aznap esti sajtótájékoztatón lehetett volna kérdezni. Ha lehet, akkor a Bayern elleni találkozóról kérdezzenek."

http://www.youtube.com/embed/hztJFYF2xCE

Ehhez képest, amikor az ellenfél védelméről kérdezték, megint elutasító volt: "Nem szeretnék ma a Bayernről beszélni" - jelentette ki.

Újságírói felvetésre elmondta, bár megpróbálnak gólt szerezni, egy hazai gól nélküli döntetlennel sem lenne elégedetlen a nyolcaddöntő keddi, első mérkőzésén.