Vágólapra másolva!
Kiegyenlített meccs lesz a március 22-i magyar-román vb-selejtező, jelentette ki Mircea Sandu, a román fociszövetség elnöke. A zárt kapus meccset szerinte az döntheti majd el, hogy Ciprian Marica és Adrian Mutu felépül-e addigra.

"Abszolút kiegyenlített mérkőzésre van kilátás, 50-50 százalékra teszem az esélyeket" - idézi a Csakfoci.hu Mircea Sandut. A román focielnök úgy véli, ha Marica és Mutu nem épül fel, nagyon nehéz dolga lesz a csapatának.

"Mutuval tíz napja beszéltem, azt mondta, nem olyan súlyos a dolog, mint először tűnt, hamarabb rendbe fog jönni. Maricával egyből a műtét után beszéltem, ő is nagyon optimistának tűnt. Mindketten megkezdték a rehabilitációt, de nagyon nehéz dolguk lesz, ha fel akarnak épülni a magyarok elleni meccsre."

A találkozót zárt kapuk mögött rendezik a tavaly augusztusi magyar-izraeli meccsen tapasztalt rasszista megnyilvánulások miatt.

"Elég lehangoló lesz egy üres stadionban játszani. Öten leszünk ott a szövetségtől, valószínűleg fel kell vennünk valami maszkot, hogy ne halljuk egymás minden szavát."

Sandu ugyanakkor a magyar válogatottól is tart: "A múlt eredményei alapján Romániát tekinthetnénk esélyesnek, de az utolsó nyolc évben több mint hatvan futballközpont épült Magyarországon, ez mutatja a fejlődést."